Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
DisPod - Amnesia, THCP, 0.5 МЛ
DisPod - Amnesia, THCP, 0.5 МЛ

DisPod - Amnesia, THCP, 0.5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.99 лв.

Знаете ли, че най-лесния и достъпен начин да се докоснете до действието на канабиноидите е чрез употребата на вейп устройства? Те са разнообразни, с различни вкусове и с различи канабиноиди в състава си. За всеки ентусиазиран да си пробва и за всеки вече любител на вейоповете с канабиноиди, предоставяме вейпа за еднократна употреба DisPod, THCP, Amnesia 0.5 МЛ. Можете да го намерите на нашия сайт Napaffkan.com, където предлагаме и много други вейп устройства със състав от различни канабиноиди.

Те имат множество дръпки и са приятни за употреба  по всяко време на деня, а ефектите им са неземно добри. Еднократното вейп устройство което ви предлагаме, съдържа мощния, нов  фитоканабиноид THCP. Той има силно психоактивно действие, а ефектите му са страхотни и са подобни на тези на THC. Но плюсът е, че са над 30 пъти по-мощни. Предизвикахме ли интерес да го опитате и да се възползвате от действието му?

В това вейп устройство се съдържат и GBG и терпентини от сорта Amnesia. Комбинацията между тези съставки прави ефектите още по-силни. Действието на THCP е главно върху мозъка и върху това как се чувствате. Канабиноидът води до това да се чувствате еуфорични и е способен да велия благоприятно върху хронична болка, намалявайки я.

CBG от своя страна пък няма психоактивни ефекти, просто действа отпускащо, подобрява качеството на съня и помага за справяне със стреса. Комбинацията на двата вида канабиноиди носи още по-добър и балансиран ефект от използването на вейп устройството.

Amnesia – сорт със невероятни ефекти

В състава на този вейп за еднократна употреба, влиза популярния сорт канабис сатива Amnesia. Той представлява кръстоска между Cinderella 99 и Jack Herer. Ефектът от употребата на този сорт канабис се изразява с еуфорични действие и приповдигнато творческо настроение. Чрез него можете да сте много по-продуктивни и да не сте завладяни от хаус и стрес през целия ден, които както знаем довеждат до неспособност за работа и творческа дейност.

Amnesia е с високо съдържание на THC и ниско съдържание на CBD и предизвиква силни ефекти. Не се чудете повече, а се оставете на интензивните ефекти на еднократното вейп устройство  DisPod, THCP, Amnesia 0.5 МЛ, като можете да го поръчате от нашия сайт още сега!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот