Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
THCP disPod – Blueberry 1МЛ
THCP disPod – Blueberry 1МЛ

THCP disPod – Blueberry 1МЛ

  • 77.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:77.99 лв.

THCP disPod – Blueberry 1МЛ е един от артикулите, съдържащ най-мощни канабиноиди сред асортимента от предложения на онлайн магазина на Napaffkan.com,

Какви са най-характерните черти на THCP disPod – Blueberry 1МЛ

Една от най-отличителните черти на еднократния вейп THCP disPod – Blueberry 1МЛ е това, че продуктът е сред най-силните от тези, които се предлагат на страницата, а това се допълва от леко сладникавия, но едновременно с това трапчив боровинков аромат на изпарителя.

 

Съдържанието на CBG, което възлиза на цели 82 %, е особено високо. Освен това, съдържанието на терпени е 8 %, а THCP възлиза на 10 %. Заради по-високите концентрации на активни съставки, продуктът се отличава с по-силно въздействие.

Какви са ефектите от THCP disPod – Blueberry 1МЛ

Еднократният вейп THCP disPod – Blueberry 1МЛ се свързва основно със силата да води до значително отпускане на нервната система. Това е съпътствано и от значителна мускулна релаксация. Продуктът може да причини чувство за лекота, като може да предизвика и известно замайване.

Как да поръчаме THCP disPod – Blueberry 1МЛ

Хората, които искат да направят заявка за THCP disPod – Blueberry 1МЛ, могат да сторят това в електронния магазин Napaffkan.com, където има голямо разнобразие от продукти от този сорт.

 

Обикновено, заявките за продукти на стойност над 140 лева се доставят безплатно, независимо дали поръчвате повече бройки на THCP disPod – Blueberry 1МЛ или съчетавате различни продукти.

 

Можете да зададете домашния си адрес или пък този на работното си място, в зависимост от това коя е по-удобната възможност за вас. Доставката е много бърза и се извършва от куриер, като това най-често се случва на следващия ден.

Какви са възможностите за плащане при заявка за THCP disPod – Blueberry 1МЛ, 

При поръчка на THCP disPod – Blueberry 1МЛ имате два основни варианта, по които да платите:

Възможност 1: С карта

При поръчване с карта можете да заплатите сумата на момента, като това е най-бързият и удобен начин за заявка на THCP disPod – Blueberry 1МЛ. За сега се приемат само определени видове карти, но скоро се очаква по-широка възможност за банкови разплащания.

Възможност 2: С наложен платеж

Втората възможност е да се разчита на наложен платеж. Този вариант е много удобен, тъй като позволява да се плати след получаване на артикула до адрес.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha