Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
disPod, Blueberry Cheesecake, THCP, 2МЛ
disPod, Blueberry Cheesecake, THCP, 2МЛ

disPod, Blueberry Cheesecake, THCP, 2МЛ

  • 119.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:119.00 лв.

Искател и да изпробвате продукт, с който дас се докоснете до действието на канабиноидите в комбинация с неустоим вкус и аромат? Ако сте любопитни да изпробвате нещо такова, ние от сайта Napaffkan.com ви представяме едно неустоимо вейп устройство за еднократна употреба - disPod, Blueberry Cheesecake, THCP, 2МЛ. С него ще можете с лекота да се насладите на действието на канабиноидите, всеки път, когато поискате.

Използването на канабиноидите, като начин за отпускане и релакс, може да се окаже много по-ефективно от чаша вино и терапия с някой любим сериал. Всъщност, те се комбинират перфектно с времето, прекарано вкъщи на дивана, отпускайки се с любимото занимания. Продуктът, който ви представихме съдържа 10% от мощния канабиноид от ново поколение THCP, 82% CBG и 8% терпентини.

Смесицата на двата канабиноида отговаря за силните му, приятни ефекти, а терпентините от сорта канабис Blueberry Cheesecake, носят неустоимите му вкус и аромат.

THCP представлява канабиноид от нов вид, известен с мощните си ефекти. Пълните ефекти все още се изучават, но засега се знае, че по действие и структура е подобен на THC, но около 30 пъти по-силен. Известен, като най-мощният канабиноид, той действа психоактивно при използване, поради което е изключително харесван от потребителите.

Ефектите му са свързани със силно чувство на еуфория, отпускане на ума и тялото и приповдигнато настроение. Използва с често за облекчаване на симптоми на депресия и тревожност, както и за успокояване при стресови ситуации, с които всеки се сблъсква.

CBG също е нов канабиноид, той наподобява действието на CBD. Канабиноидът няма психоактивни ефекти, така че не се притеснявайте, че съзнанието ви ще в замъглено от него. Той носи чувство на релакс и освобождава насъбралото се напрежение.

Комбинацията на двата канабиноида, балансира действието на продукта, правейки го още по-ефективен както за психиката, така и физическия ви баланс.

Blueberry Cheesecake – неустоими вкус и аромат

Blueberry Cheesecake е хибриден сорт канабис, отличаващ се с неустоими вкус и аромат и приятно действие. Ефектите му са свързани с подобряване на настроението , чувство за спокойствие, намаляване на стреса, лека еуфория. Също така се използва успешно за намаляване на болка.

Привлича и с неустоимия си аромат на боровинков чийзкейк, който ще усетите и докато пушите вейп устройството.

Опитайте комбинацията на два страхотни канабиноида и невероятните сладки вкус и аромат на disPod, Blueberry Cheesecake, THCP, 2МЛ, като го поръчате още сега!

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот