Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod, Cherry, THCP 2МЛ
disPod, Cherry, THCP 2МЛ

disPod, Cherry, THCP 2МЛ

  • 119.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:119.00 лв.

Знаете ли, че най-лесния, достъпен и приятен начин да се докоснете до действието на канабиноидите е чрез използването на вейп устройства. Те предлагат неустоим вкус и силни ефекти и можете да ги използвате по всяко време и навсякъде! За любопитните да изпробват този вид удоволствие за тялото и ума, ние от сайта Napaffkan.com предлагаме модерното вейп устройство disPod, Cherry, THCP 2МЛ.

Съчетавайки действието на канабиноидите и терпентини от сорта канабис Cherry в състава си, този вейп ще ви донесе върховна наслада и приятно чувство за психиката, всеки път, когато го ползвате. Идеален е за динамичните дни, изпълнени със стрес, когато просто търсите бърз начин да релаксирате.

Канабиноидите, в състава на устройството са 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени. А комбинацията им прави ефектите още по-мощни. Лабораторно създадения, нов вид канабиноид THCP предлага на потребителите страхотно психоактивно действие. Употребата му носи усещаме за еуфория, мозъчно опиянения и приятен релакс за ума и тялото.

CBG пък е канабиноид, който няма психоактивни свойства. Той действа успокояващо, като добавя още по-силни терапевти свойства, помагащи в стресовите ситуации. Този канабиноид носи приятно чувство за отпускане и помага за справяне с тревожност и депресия. Също така помага при проблеми със съня, за тези ,които често н могат да заспят или се будят множество пъти през нощта, обмисляйки стресови ситуации.

Това вейп устройство ще ви помогне да се справите точно с тези ситуации и ще подобри ефективно настроението ви!

Насладете се на деликатния вкус и аромат

Насладете се на нежния, лек вкус на това вейп устройство, който обогатява цялостното изживяване. С вкус на череши в комбинация с дизелови нотки, за да сте още по-доволни всеки път, когато го ползвате.

Терпентините, извлечени от сорта канабис Cherry, влизащи в състава на устройството, правят ефектите му още по-приятни, Тъй като този сорт носи усещане за еуфория и също помага при депресия и безпокойство.

Подарете си приятни еуфорични и успокояващи ефекти, винаги когато поискате, чрез използването на вейп устройството disPod, Cherry, THCP 2МЛ. Можете да го намерите и поръчате от нашия сайт, където ще намерите и други подобни продукти и да се уверите в ползите му за настроението и спокойствието ви сами!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот