Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ
disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ

disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.99 лв.

Предлагаме ви уникален начин, по който да се потопите в света на спокойствието и релаксацията. disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ е тук, за да ви помогне да се освободите от стреса и безпокойството.

Представяме ви универсално решение за онези моменти, в които усещате, че ви заливат вълни от напрежение. Преборете стреса и се отдайте на приятна физическа релаксация и психическа еуфория.

Продуктът се предлага под формата на вейп устройство от серията disPod. В течността се съдържат терпени от сорта канабис Jack Herer обогатени с канабиноиди, а то не кои да са канабиноиди, а THCP.

Това съединение предлага до 30 пъти по-мощен ефект от този на THC. Действието му се изразява в силна еуфория и психостимулиращо действие. Потопете се в мозъчно опиянение само след няколко дръпки от disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ.

Какво се съдържа в disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ

Вейп устройството ви предлага приятен начин да се докоснете до няколко вида канабиноиди и отличителния вкус и аромат на сорта Jack Herer. Продуктът съдържа комбинация от 10% THCP, 82% CBG и 8% терпени.

Основният канабиноид в състава е THCP, който допринася най-много за ефекта при консумация на вейп устройството. Действието му се свързва с доставяне на еуфория, приятно мозъчно опиянение и вълни на релаксация.

Ефектът се свърза също и с постигане на баланс между психическото и физическото състояние. Това значително допринася за освобождаване на стреса и напрежението.

Въпреки че, количеството дестилат от CBG е по-голямо, ефектът на този канабиноид е по-малък поради неговата сила. CBG главно се свързва с подобряване на качеството на съня и отпускане на тялото.

Как допринася Jack Herer за действието на продукта

Това, което различава disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ от другите вейп устройства в категорията е съдържанието на сорта Jack Herer. Действието му се изразява в доставяне на енергизичащи усещания придружени с пикантен аромат на борова гора.

Отдайте се на ефекта на продукта навсякъде и по всяко време. disPod - Jack Herer THCP 0.5 МЛ предоставя лесен начин за консумация на канабиноиди и терпени от известен сорт канабис. Направете поръчка от онлайн магазина на Napaffkan.com.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот