Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod, Jack Herer, THCP, 2МЛ
disPod, Jack Herer, THCP, 2МЛ

disPod, Jack Herer, THCP, 2МЛ

  • 119.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:119.00 лв.

Вейп устройствата с канабиноиди стават все по-популярни и предпочитани за използване. Това се случи, тъй като много от хатата започнаха да откриват все повече позитиви за начина, по който се чувстват и за физическата си релаксация с използването им. Ако и вие сте от хората които биха изпробвали действието на канабиноидите върху психиката и физическите усещания, ние от Napaffkan.com имаме нещо за вас!

Представяме ви disPod, Jack Herer, THCP, 2МЛ, модерно, симпатично и компактно вейп устройство, което можете да носите навсякъде със себе си и да използвате във всеки момент от деня. В течността на устройството се съдържа мощна комбинация от канабиноидите THCP и CBG, както и терпентини, извлечени от сорта канабис Jack.

Съчетава всичко това, което искате от ведно вейп устройство – силни ефекти, които да ви завъртят главата и да ви пренесат в нов свят на удоволствия в комбинация с неустоим вкус, благодарение на терпентините.

В състава на продукта влиза новооткритият, смятан за канабиноида с най-силно действие THCP. Той е лабораторно създаден, със силно психоактивно действа и по структура и ефекти наподобява THC. С неговата употреба ще усетите уникално чувство на мозъчно опиянение, приятно отпускане и душевен и физически релакс.

Има и положително влияние, върху настроението и е идеален за мрачните, тъжни дни, когато нямате мотивация и желание за нищо. С него ще се отпуснете, забравяйки за стреса и напрежението.  

Другия канабиноид, който се съдържа в устройството е CBG. Той няма психоактивен ефект, а отговаря за чувството за релакс, намалява симптоми на депресия и тревожност и се бори ефективно с редуцирането на натрупания стрес,

Комбинацията на тези два канабиноида прави действието на продукта още по-хубаво, а цялостното усещане определено ще ви накара да искате още от него!

Кое е отличителното за сорта Jack Herer

Jack Herer е популярен сорт марихуана с доминираща сатива. Действието му се характеризира с предоставяне на чувство за енергичност, повишена креативност и приповдигнато настроение. Има и отпускащи ефекти върху мозъка, заради което е особено популярен за употреба.

Вкусът му също е отличителен, като има лека пикантност и свеж боров аромат. Получил е и множество награди и признания, а всеки потребител би потвърдил качествата му.

Ако искате да изпробвате нещо ефективно, с неустоим вкус и действие disPod, Jack Herer, THCP, 2МЛ е продуктът за вас! Поръчайте го още сега и се уверете сами.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha