Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod, Jet Fuel, THCP, 2МЛ
disPod, Jet Fuel, THCP, 2МЛ

disPod, Jet Fuel, THCP, 2МЛ

  • 119.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:119.00 лв.

За всички любители на еднократните вейп устройства с канабиноиди и ефектите от тях, ние от сайта Napaffkan.com представяме едно изключително устройство от богатото ни портфолио, а именно еднократния вейп disPod, Jet Fuel, THCP, 2МЛ.

Един от най-бързите и достъпни начини да се докоснете до уникалните ефекти на канабиноидите е точно чрез вей устройствата. А в състава на устройството, което ви представихме се съдържат два вида канабиноида и терпентини, извлечени от сорта канабис Jet Fuel. Всичко това събрано в едно, прави действието на този вейп още по-мощно, а ефектите му главозамайващи. Можете да го носите със себе си и пушите навсякъде, а само няколко дръпки и малко търпение са достатъчни, за да усетите приятните му ефекти.

В състава на вейп устройството са комбинирани канабиноидите от нов вид THCP и CBG. Приемът им в комбиниран вид ще ви помогне да постигнете баланс между психическото и физическото си състояние и да се чувствате по най-добрия начин. Бъдете винаги на 100% и се доверете на ефектите им.

Всеки от канабиноидите, съдържащи се в течността на вейпа се характеризира с различно действие. THCP е изключително мощен канабиноид, наподобяващ THC по структура и действие, но с много по-силни дълготрайни ефекти. Този канабиноид се отличава с мощното си психоактивно действие, а употребата му предизвиква чувство на отпускане и релакс по цялото цяло, мозъчно опиянение и еуфория, с него ще се чувства много по-отпуснати и балансирани след тежък ден.

CBG също е новооткрит канабиноид, но е без психоактивни ефекти. Неговото действие е терапевтично, успокояващо и атнтистресово. Също така помага и за по-лесното заспиване.

Комбинацията на тези две вещества значително подобрява настроението, качеството на сън и намалява стреса и депресивните мисли.

Характеристики на сорта Jet Fuel

Терпентините, извлечение от сорта Jet Fuel още повече обогатяват ефекта и действието на продукта. Сортът е хибриден и е известен със своите успокояващи ефекти. Той облекчава депресия, тревожност и силен стрес.

Свежия му вкус и аромат го правят сред фаворитите на любителите на марихуаната, тъй като ароматът му е сладък и остър с леки дизелови нотки.

Опитайте всичко това, комбинирано в един продукт – вейп устройството disPod, Jet Fuel, THCP, 2МЛ, което можете да поръчате още сега от нас!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот