Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
THCP disPod – Northern Light 1МЛ
THCP disPod – Northern Light 1МЛ

THCP disPod – Northern Light 1МЛ

  • 77.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:77.99 лв.

THCP disPod – Northern Light 1МЛ е един от продуктите, които се предлагат сред асортимента от артикули на електронния магазин Napaffkan.com.

Основни характеристики на THCP disPod – Northern Light 1МЛ

THCP disPod – Northern Light 1МЛ е уникален продукт с характеристики, които го превръщат в един от най-силните по отношшение на своето въздействие артикули в магазина на Napaffkan.com.

 THCP disPod – Northern Light 1МЛ се отличава с това, че активната му съставка е един от най-силните канабиноиди в света.

 Съдържанието на THCP в THCP disPod – Northern Light 1МЛ възлиза на 10 %. Сред водещите характеристики е и съдържанието на CBG, което възлиза на цели 82 %. Също така, съдържанието на терпени е 8 %.

Взъдействие на THCP disPod – Northern Light 1МЛ

THCP disPod – Northern Light 1МЛ представлява еднократен вейп, чийто ефект е свързан основно с отпускането на нервната система и релаксацията на мускулите на човека. Продуктът може да доведе до замайване и усещане за лекота в главата.

Как да поръчаме THCP disPod – Northern Light 1МЛ

Най-лесният начин, по който човек може да поръча THCP disPod – Northern Light 1МЛ, това е като посети някоя от електронните платформи за предлагане на вейпове и канабиноидни продукти, какъвто е електронният магазин на Napaffkan.com.

 

При поръчка над 140 лева, потребителят може да се възползва от възможността за безплатна доставка до адреса, като това може да бъде адреса на работното място или на мястото, където човекът живее.

 

Най-често доставката се извършва в рамките на 24 часа, освен ако заявката не е направена в почивен ден.

 

При поръчка на THCP disPod – Northern Light 1МЛ, електронният магазин дава на своите клиенти възможност да изберат начин за плащане, който съответства най-добре с техните представи за удобно пазаруване.

 

От една страна, имате възможност да направите заявка с доставка с наложен платеж. Това е вариант за най-недоверчивите и внимателни потребители, които предпочитат да платят при получаването на продукта.

 

От друга страна, има възможност и за плащане с карта Револют, което дава бързина и възможност за незабавно плащане, което е за предпочитане от хората, които не желаят да си губят времето. Съответно, в скоро време се очаква да бъдат въведени и банкови разплащания.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha