Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod – OG Kush, THCP, 0.5 МЛ
disPod – OG Kush, THCP, 0.5 МЛ

disPod – OG Kush, THCP, 0.5 МЛ

  • 45.99 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.99 лв.

Еднократните вейп устройства, съдържащи канабиноиди стават все по-популярни за използване. За това разбира се има причина, тъй като множество хора продължават да откриват ползите им. Особено подходящи са, когато изпитвате силни нива на стрес и прост не сте на себе си. За всички, които се чувстват така, ние от сайта Napaffkan.com ви предлагаме вейп устройството за еднократна употреба disPod – OG Kush, THCP, 0.5 МЛ.

Това еднократно вейп устройство съдържа уникална комбинация между мощния канабиноид THCP и CBG, което го прави още по-ефективно при използване. Комбинацията на тези два канабиноида правят действието му още по-приятно и ефективно.  

CBG е канабиноид без психоактивно действие. Той се извлича от растения канабис и има множество благоприятни действия върху оргазнизма. Този канабиноид действа болкоуспокояващо, като аналгетик и като лек антидепресант, помагащ за справяне с неприятни мисли и с потиснато настроение.

Съдържанието на THCP в продукта пък води до опускащо и релаксиращо усещане за тялото и ума. THCP е силен канабиноид, взаимодействащ с ендоканабиноидната система в човешкия организъм, отговаряща за балансирането на множество процеси в организма.

С употребата на този вейп ще се почувствате като след йога! Балансирани, по-спокойни, релаксирани и доволни от живота.

OG Kush – сорт, носещ наслада на душата и на вкусовите рецептори

Популярния сорт марихуана OG Kush представлява хибриден сорт между сатива и индика. Започва да се култивира в края на миналия век и се отличава заради своите вкус и аромат. Вкусът му е плодов и свеж, като ще усетите невероятна комбинация от цитрусови плодове с леко пикантни нотки на подправки.

Този сорт е широкоизползван сред заклетите любители на марихуаната. Употребата му води до интензивно усещане за релаксация и чувство на приятна еуфория. Използва се и при хтонична болка и състояния на тревожност. Той успешно помага за справяне със стресови ситуации, заради свойството си да релаксира ума и тялото.

Ако всичко дотук ви заинтригува и искате да изпробвате вкуса и ефектите на еднократното вейп устройство disPod – OG Kush, THCP, 0.5 МЛ, можете да го направите, като го поръчате от нашия сайт още сега! Доверете се на нашите продукти и се убедете в страхотните им вкус, аромат и ефекти сами.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha