Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod, Pink Lemonade, THCP, 1 МЛ
disPod, Pink Lemonade, THCP, 1 МЛ

disPod, Pink Lemonade, THCP, 1 МЛ

  • 77.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:77.99 лв.

Вълнувате ли се от темата за канабиноидите и ефектите им? Ако искате да ги опитате по бърз, достъпен и лесен начин, то имате добра новина за вас! Еднократните вейп устройства, които ние от сайта Napaffkan.com предоставяме за вас са лесния начин да получите страхотното чувство от употребата на канабиноиди. За всеки, на който му е интересно да ги опита, представяме disPod, Pink Lemonade, THCP, 1 МЛ.

Този вейп за еднократна употреба, съчетава в съдържанието си ефектите на два канабиноида и терпени от сорта канабис Pink Lemonade, добавящи неустоим вкус и наситен аромат. В съдържанието на този продукт влизат канабиноидите THCP и CBG. Смесицата им и балансирането на тези две новооткрити съединения правят ефектите от употребата на вейп устройството още по-страхотни, давайки ви най-доброто усещане за тялото и ума ви.

Канабиноидът THCP е лабораторно създаден канабиноид от нов вид, които буди интереса на все по-голяма част от потребителите. Съдържанието му в този вей е 10%. Ефектите от него са свързани с психиката и начина, по който се чувствате. THCP води до интензивно чувство на еуфория, релаксиращо усещане и мозъчно опиянение. Идеален е за напрегнатите моменти, а ефектите му са дълготрайни.

CBG пък присъства в 82% от съдържанието на продукта. Той няма психоактивни ефекти и по действието си наподобява познатия CBD. CBG се свързва с рецепторите на ендоканабиноидната система в организма и работи, като подпомага за баланса на психическо и физическото състояние. От него ще усетите приятно чувство на спокойствие и релаксация, а също така помага и за съня и отпуска напрежението и мускулите.

Комбинацията на тези два канабиноида прави действието на вейпа още по-хубаво, а ефекта му е страхотен за моментите, когато се чувствате тревожни и унили.

Pink Lemonade – какво е отличителното за сорта

Pink Lemonade представлява хибриден сорт канабис, създаден като кръстоска между Lemon Skunk с Purple Kush.Сортът има отличителен мек и сладък аромат, а действието му е още по-страхотно.

Ефектите от използването му се характеризират с постигане на успокояващо усещане и релаксация. Подходящ е при симптоми на депресия и безсъния,.

Терпентините, извлечени от сорта в комбинация с ефектите на канабиноидите, съдържащи се в продукта disPod, Pink Lemonade, THCP, 1 МЛ, правят този вейп още по-ефективен. Опитайте вкуса и ефектите му, като го поръчате още сега!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот