Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod - Super Lemon Haze, THCP, 0.5 МЛ
disPod - Super Lemon Haze, THCP, 0.5 МЛ

disPod - Super Lemon Haze, THCP, 0.5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.99 лв.

Искате ли вейп устройство, с което да получите най-доброто от светая на канабиноидите в комбинация със свеж вкус и аромат? Със сигурност отговорът ви е да или поне ще се заинтригувате сда чуете кое е. Представяме ви еднократното вейп устройство THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ, което може да разгледате и поръчате на нашия сайт Npaffkan.com.

С използването на това невероятно вейп устройство ще можете да се докоснете до страхотното действие на канабиноидът от ново поколение THCP. В състава на този вейп е включен екстракт от този все по-желан за използване канабиноид и терпентини, извлечени от сорта марихуана, отговорна за вкуса му.

Използването му ще ви осигури страхотни усещания, баланс между ума и тялото ви и възможност да се отпуснете на 100 %. Психоактивното действие, което има новия канабиноид THCP се ви даде приятно еуфорично чувство, ще ви помогне да спите по-добре и със сигурност ще забравите за лошото настроение.

Ефектите на този канабиноид, както и структурата му, наподобяват тези на THC, само че са по-силни. С него ще си помогнете при симптоми на депресия и тревожност, които стават все по-срещани в съвременния свят. Ще постигнете баланса, хармонията и настроението, които искате всеки ден!

Lemon Haze – насладете се на страхотния вкус и аромат

Lemon Haze е сорт марихуана сатива, с невероятен, наситен и свеж аромат, както подсказва и името му. Сортът е кръстоска между Lemon Skunk със Silver Haze. Той е носител на награди и се използва широко сред любителите на канабис. Вкусът и ароматът му наподобя пресни лимони и лимонова кора.

Определено носи усещане за свежест и напомня за лято. Ако търсите нещо, с което да се почувствате добре, да решите проблемите си с тревожността, да се справяте по-ефвктивно със стреса и да получите невероятно свеж вкус, то вече го намерихте. THCP disPod – Super Lemon Haze 0.5 МЛ е точност вейп устройства за вас.

Но няма какво още да ви говорим, можете сами са се убедите в невероятните му ефекти и вкус, като го поръчате още сега от нашия сайт. Със сигурност ще искате да повторите веднъж щом го опитате и се докоснете до действието на революционния канабиноид, който съдържа в състава си.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот