Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod – White Widow, THCP, 0.5 МЛ
disPod – White Widow, THCP, 0.5 МЛ

disPod – White Widow, THCP, 0.5 МЛ

  • 45.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.99 лв.

Вейп устройствата с канабиноиди стават все по-разпространение и желани от всеки и определено има защо, тъй като всеки докоснал е до уникалните им ефекти знае какви приятни усещания сдават. Ние от сайта Napaffkan.com разполагаме с богата гама от разнообразни вейп устройства с канабиноиди, за начинаещи и за заклети любители. За всеки от вас, търсещ силни усещания и неустоим вкус, представяме продукта disPod – White Widow, THCP, 0.5 МЛ, с който да доставите наслада на всичките си сетива.

Устройството, което ви представихме в състава си съдържа комбинация от два канабиноида – 10% THCP и 82% CBG, както и терпентини от сорта канабис White Widow, отговарящи за неустоимите му вкус и аромат.

Тази мощна комбинация между THCP и CBG ще ви даде още по-силни и приятни ефекти и възможност да релаксирате по най-добрия начин след тежък ден, изпълнен със стрес. THCP е канабиноид от нов вид, който по структура и действие наподобява THC, но с много по-силни ефекти.

Новият канабиноид е лабораторно създаден и действа психоактивно. От него ще усетите приятно чувство на мозъчно опиянение и отпускане и релакс по цялото тяло. Канабиноидът действа благоприятно и при проблеми със съня, като ще спите по-дълбоко и пълноценно и ще се будите енергични.

Другият канабиноид в състава на устройството CBG няма психоактивни ефекти. Действието му е отпускащо и релаксиращо. CBG също помага при проблеми със зъбна и е полезен за хора, изправени пред непрекъснат стрес в ежедневието си.

Комбинацията на двата канабиноида прави ефектите на вейп устройството още по-приятни  балансирани.

White Widow – неповторим вкус и аромат

Терпентините от сорта канабис White Widow отговарят за вкуса и аромата на вейп устройството. Този сорт е хибриден с преобладаваща сатива 60% и индика 40%.

Известен е и приятния си свеж вкус и умерено действие. Ароматът му е леко пикантен и натурален. Сортът действа благоприятно при проблеми, като стрес, тревожност и депресивни състояния, като облекчава симптомите.

Балансирайте емоциите и се почувствайте отново себе си чрез вейп устройствата с канабиноиди. Поръчайте disPod – White Widow, THCP, 0.5 МЛ още сега от нашия онлайн магазин и се уверете сами в мощното му действие и неустоим вкус с наситен аромат!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот