Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
disPod, Zkittlez, THCP, 1 МЛ
disPod, Zkittlez, THCP, 1 МЛ

disPod, Zkittlez, THCP, 1 МЛ

  • 77.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:77.99 лв.

Искате ли да изпробвате вейп устройство, комбиниращо ефектите на няколко канабиноида и действащо по най-добрия за това как се чувствате? Ако отговорът ви е положителен, ние от сайта Napaffkan.com сме ви подготвили точно такова устройство! Представяне ви вейп устройството disPod, Zkittlez,THCP 1 МЛ. За всеки, който е признал ефектите на канабиноидите и иска да изпробва все повече от тях и от ползите им.

С този невероятен вейп ще можете да се докоснете едновременно до действието н а два вида канабиноид, той съдържа супер якия тандем от канабиноидите THCP и CBG, в комбинация с терпентини, извлечени от сорта канабис Zkittlez.

THCP е канабиноид, който по структура и ефекти наподобява добре познатия THC, но действието му е доста по-силно. По принцип канабиноидът е известен заради мощния психоактивен ефект, който оказва, но не се притеснявайте, съдържанието му в продукта е ниско. Затова от консумацията му няма да усетите мозъчно замъгление, нито ще сте неспособни да сей концентрирате и съсредоточите.

Всъщност това вейп устройство ще ви донесе главно позитиви за нервната система., благодарение на съдържанието си на CBG. Заради него ще се чувствате по-спокойни, релаксирани и балансирани. Ще ви е от голяма полза в моментите на стрес и напрежение, породени от ежедневните проблеми.

С този вейп ще върнете баланса и равновесието в живота си по лесен и бърз начин само с няколко дръпки винаги, когато пожелаете.

Zkittlez – какво е отличително за сорта

Zkittlez представлява хибриден сорт канабис, със съдържание на 70% индика. Сортът е сред  най-популярните сортове, сред любителите на канабиса. Отличително за него е вкусът и аромата му. Има лек, приятен вкус и сладки плодови нотки, които допълват аромати му.

Сортът е смесица от индика с вкус на зелена ябълка и грозде и грейпфрут и сатива. Ефектът му е освежаващ , а заради високото му съдържание на THC и CBD влияе благоприятно при стрес, мускулни  болки и облекчаване на възпалителни процеси. Цялостно положително влияние на организма и страхотен вкус, какво повече може да искате!

За всеки любител на вейп устройствата с канабиноиди с плодов, наситен вкус и отпускащ ефект, disPod, Zkittlez, THCP 1 МЛ е точният вейп за вас! Поръчайте го още сега и се уверете сами.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот