Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Hash 10% THCP, 1Г-10Г
Hash 10% THCP, 1Г-10Г
Hash 10% THCP, 1Г-10Г

Hash 10% THCP, 1Г-10Г

  • 21.20 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:21.20 лв.

Възможни варианти

Каним ви на пътешествие към силните сетивни усещания. С консумацията на Hash 10% THCP, 1Г ще се отправите на екзотично пътуване до пустините на Мароко. Този продукт е вдъхновен от тази далечна, но много интересна страна.

Позволете на всяка молекула от хашиша да достигне до рецепторите на ендоканабиноидната ви система. Щом те се свържат с тази важна система, моментално ще усетите баланс между физическото и психическото ви състояние.

Всички ние се нуждаем от това в напрегнатите моменти, когато напрежението ни идва в повече, а стреса надделява над положителните емоции.

Hash 10% THCP, 1Г предоставя много възможности за консумация. Най-опитните любители на канабиса не се притесняват да експериментират и да се отдадат на действието на продукта чрез различни методи на прием.

THCP – тайната съставка

Хашишът, който ви предлагаме е обогатен с 20% дестилат THCP. Този нов канабиноид става известен със своето мощно действие, което се изразява в провокирането на различни усещания. Много проучвания сочат, че въпреки сходния си състав с THC, новият канабиноид има до 33 пъти по-силно действие.

Това допринася и за силния ефект на Hash 10% THCP, 1Г. При консумацията на продукта може да очаквате интензивни физически и психически изживявания. Те са основните причини за постигане на баланс между ума и тялото.

Физическите усещания се свързват с освобождаване на напрежението и чувство за лекота. В дадени ситуации вълнението или притеснението могат да ни изиграят лоша шега. Ако търсите начин за балансиране на тези усещания не се колебайте да опитате Hash 10% THCP, 1Г.

Канабиноидът THCP се свързва и с доставянето на силна еуфория, която ще завладее мозъкът ви и моментално ще подобри настроението ви. Съединението има положителна слава и като средство за справяне с депресивни и тревожни състояния.

Hash 10% THCP, 1Г – повече от обикновен хашиш

Нашето предложение е нещо повече от обикновен хашиш. Той е обогатен с 20% THCP дестилат, който придава на продукта допълнителни ефекти и го прави истинско приключение за вашите сетива.

Готови ли сте за въображаемо пътуване до Мароко. Подарете на сетивата си блаженство, еуфория и приключение. Направете поръчка на Hash 10% THCP, 1Г от онлайн магазина на Napaffkan.com и се възползвайте от специалната цена.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha