Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Hash, 20% THCP, 1Г-10Г
Hash, 20% THCP, 1Г-10Г
Hash, 20% THCP, 1Г-10Г

Hash, 20% THCP, 1Г-10Г

  • 27.10 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:27.10 лв.

Възможни варианти

Специално за най-големите авантюристи и приключвани предлагаме възможност за пътешествие на сетивата до екзотична дестинация. С всяка своя молекула Hash, 20% THCP, 1Г ви отвежда до Мароко, от където е и самия хашиш, който се съдържа в продукта.

Но това, което ви предлагаме е много повече от просто хашиш. За да достави допълнителни ефекти и ползи хашишът вдъхновен от Мароко е обогатен с 20% дестилат от THCP. Това подобрява качествата на продукта и го превръща в един интересен начин, чрез който да се докоснете до ефекта и ползите на един новооткрит канабиноид.

Готови ли сте да поемете на въображаемо пътуване до Мароко? Това може да се случи много лесно с употребата на Hash, 20% THCP, 1Г. Продуктът може да се консумира под различни форми. Какъвто и начин за употреба да изберете едно е сигурно – подгответе се за приключение за сетивата, което ще ви направи по-щастливи и спокойни.

Какъв ефект може да очаквате

За най-любопитните от вас ще загатнем съвсем малко за очаквания ефект от консумацията на обогатения с 20% дестилат на THCP хашиш. Разбира се, оставяме и място за изненада и няма да ви разкрием абсолютно всичко.

THCP е канабиноид, който има 33 пъти по-силно действие от това на THC. Това е обещание за интензивен ефект при консумация на този канабиноид, който се свързва със силно еуфорично усещане, физическо отпускане и подобряване на настроението.

Консумацията на хашиш обогатен с THCP е един чудесен начин да разпуснете след натоварен ден и да се отдадете на интересни сетивни преживявания. Препоръчваме ви да го употребявате с приятели, за да може заедно да изпитате сходни усещания. Винаги подобни преживявания са по-забавни, когато са споделени.

Ако нямате търпение да изпитате описаните ефекти и да се потопите във вселената на канабиноидните изживявания, не пропускайте да поръчате Hash, 20% THCP, 1Г от нашия онлайн магазин.

Доверете се на избора от продукти на Napaffkan.com

Ние също сме любители на канабис изживяванията и с любопитство изпробваме всеки нов продукт от портфолиото ни. Така гарантираме за качеството и безопасността на предлаганите от нас артикули.

Може да ни имате доверие, че специално за вас сме подбрали най-интересните комбинации между хашиш и канабиноиди. Hash, 20% THCP, 1Г е доказателство за това.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот