Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Prerolls Berry Gelato 55% THCP, 2Г
Prerolls Berry Gelato 55% THCP, 2Г

Prerolls Berry Gelato 55% THCP, 2Г

  • 24.00 лв.

1 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:24.00 лв.

Обичате да пушите канабис, но не сте добри в свиването? Не се притеснявайте, с нашата колекция от предварително свити цигари ви предлагаме лесен начин, по който да се насладите на ефекта на канабиса.

Един от най-новите продукти от гамата на предварително свитите цигари е Prerolls Berry Gelato 55% THCP, 2Г. Това апетитно предложение обединява вкуса и аромата на известен сорт канабис с ефектите на новооткрит канабиноид.

Интересно, нали? Предварително свитите цигари ви дават лесен начин да се докоснете до силните ефекти на THCP и да се насладите на вкуса на хибридния сорт канабис Berry Gelato.

Истинско удоволствие за сетивата с THCP

Няма да преувеличим ако ви кажем, че THCP събужда всички сетива, за да ги направи по изострени. Така канабиноида стимулира вашата нервна система, но не ви прави по-превъзбудени, а напротив – по-спокойни и отпуснати.

Ефектът на THCP е до 30 пъти по-мощен от този на THC, което обещава мощна еуфорична вълна, след която ще забравите за всички тревожни мисли. Този нов канабиноид бързо ще стане един от любимите ви, защото е подходящ както за физическа релаксация, така и за употреба, когато искате да ви е забавно и креативно.

С вкус на Berry Gelato

Prerolls Berry Gelato 55% THCP, 2Г съдържа терпени от известен хибриден сорт канабис, който се определя с доминираща индика. Щамът има мощно действие и предизвиква психоактивни ефекти и релаксиращо усещане за тялото. Това, обаче не означава, че задължително продуктите, в които има съдържание на Berry Gelato имат психоактивно действие.

Терпените от сорта допринасят главно за аромата и вкуса на продуктите, в които се съдържа. Berry Gelato има плодов вкус и аромат, който прави консумацията на Prerolls Berry Gelato 55% THCP, 2Г изключително приятна и предпочитана от много любители на канабиноидите.

Направете поръчка от Napaffkan.com

При нас ще откриете богат асортимент от продукти със съдържание на канабиноиди под всякакви форми. От предварително свити цигари, до вейп устройства, в нашия онлайн магазин предлагаме интересни продукти, с които да задоволите нуждата си от канабиноиди.

Вече няколко години успешно предлагаме качествени комбинации между различни сортове канабис и канабиноидни съединения. Доверете се на нашия експертен опит и се насладете на изключителните ефекти на всеки продукт.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот