Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Prerolls Blueberry Haze 55%, THCP 2Г
Prerolls Blueberry Haze 55%, THCP 2Г

Prerolls Blueberry Haze 55%, THCP 2Г

  • 24.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:24.00 лв.

Желаете ли да поемете на пътешествие в света на вълнуващите усещания? Prerolls Blueberry Haze 55%, THCP 2Г е вашият билет към вселената на канабиноидните изживения. Продуктът предлага уникален микс между ароматен сорт канабис и канабиноиди от ново поколение.

Тази прекрасна смес е свита в цигара, което ви предоставя лесен начин да се докоснете до нейното действие и ползи. С всяка следваща дръпка от предварително свитата цигара ще усетите как комбинацията между хибридния сорт Blueberry Haze и съединението THCP навлиза в организма ви и ви носи приятно усещане за успокоение и лекота.

Докато се наслаждавате на приятния вкус и аромат на продукта, усмивката ви ще става все по-широка. Prerolls Blueberry Haze 55%, THCP 2Г е чудесен начин да подобрите настроението си след натоварен ден и да се настроите за заслужена почивка.

Формата на продукта предоставя лесна употреба. Консумацията на канабиноиди чрез пушене е най-добрият и бърз начин тези съединения да достигнат до ендоканабиноидната ви система. Тяхната задача е да се свържат с рецепторите на тази система и да балансират процесите, които протичат в нея.

Blueberry Haze + THCP – действие

Комбинацията между хибридния сорт канабис и 55% дестилат от THCP има почти магическо действие. Първото нещо, което ще усетите след като дръпнете от предварително свитата цигара е приятен вкус, който се дължи на сорта Blueberry Haze. От името на щама може да се досетите, че има аромат и вкус на синя боровинка, което със сигурност ще направи консумацията му приятно изживяване.

Ефектът на Prerolls Blueberry Haze 55%, THCP 2Г се дължи на действието между различните свойства на сорта Blueberry Haze и THCP. Хибридният щам осигурява приятно еуфорично опиянение, което със сигурност ще повиши настроението ви и ще ви помогне да се отърсите от напрежението.

THCP е интересен канабиноид, чието действие все още се изследва. Смята се, че съединението има до 33 пъти по-мощен ефект от THC. Очаквания ефект при консумация на продукти със съдържание на THCP се изразява в приятна физическа релаксация, мозъчна еуфория, цялостно отпускане и подобряване на качеството на съня.

Ние от Napaffkan.com вече поехме на пътешествие в света на вълнуващите усещания. Каним ви да се присъедините към нас като направите поръчка от нашия онлайн магазин. Отдайте се на канабиноидни изживявания още днес.

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот