Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г
Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г

Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:18.40 лв.

За всички любители на силните усещания и използването на канабиноиди, ние от сайта Napaffkan.bg имаме идеалния продукт. Представяме ви предварително свитите цигари Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г.

Тези страхотни цигари, съдържат канабиноида от ново поколение THCP, с който ще усетите максимума от ползи от канабиноидите. Ефектът от употребата на цигарите е главозамайващ и те със сигурност ще се превърнат в навия ви любим продукт. Съчетанието на 5% от канабиноида THCP и терпентини от сорта канабис Forbidden Fruit, прави преживяването още по-хубаво, защото с тях освен невероятни ефекти, ще се насладите на неустоими вкус и аромат.

THCP е канабиноид от нов вид, известен със силните си психоактивни ефекти, които се усещат при употреба. Той наподобява по структура вече познатия THC, като ефектите му също са подобни, но са в пъти по-мощни. Канабиноидът се свързва с ендоканабиноидната система в организма и доставя приятни ефекти, с които да успокоите мозъка и тялото си след тежък ден.

От употребата му ще усетите приятно и дълготрайно чувство на релаксация, отпускане и еуфория. Ако се чувствате напрегнати, стресирани или тревожни, това е решението за вас, защото THCP ще облекчи всички тези състояния и ще ви накара да се чувствате добре и в хармония със себе си!

Forbidden Fruit – как сорта допринася за цялостното преживяване

Forbidden Fruit е хибриден сорт канабис с доминираща индика. Терпентините, извлечени от него и съдържащи се в продукта са причината за уникалните вкус и аромат и още по-хубавото преживяване от употребата му.

Сортът е известен със своя сладък терпентинов профил, комбиниращ ароматите на бор, зряла череша, манго и маракуя. Употребата на Forbidden Fruit носи приятно усещане за релаксация, физическо отпускане и облекчава стреса и напрежението. Сортът има едновременно успокояващ и стимулиращ ефект, което го прави подходящ за използва през деня, когато търсите начин да се успокоите без да заспите.

Комбинацията между аромата, вкуса и ефектите на сорта Forbidden Fruit и уникалните действия на канабиноида THCP, правят предварително свитите цигари Prerolls Forbidden Fruit, 5 % THCP, 1,5Г още по-атрактивни.

Разпуснете напрежението с една по-различна цигара и се насладете на ефектите. Поръчайте още сега от нашия сайт и се уверете в действието им сами!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот