Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г
Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г

Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:18.40 лв.

Искате ли да опитате нещо силно, ефективно и ново от света на канабиноидите? Ако сте фенове на действието нас канабиноидите и търсите още по-силни ефекти, ние от сайта Napaffkan.com имаме нещо за вас. Представяме ви предварително свитите цигари Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г, подходящ за всеки, който иска да изпита пълната гама от приятни усещания, които носят канабиноидите.

Тези цигари се отличават, тъй като в състава им влиза новооткрития канабиноид THCP, набиращ все по-голяма популярност заради мощните си ефекти, които ще ви пренесат в нов свят на наслада. Освен него, в състава на продукта, който ви представя се съдържат терпентини, извлечени от сорта канабис Fruity Pebbles, носещи неустоими вкус и аромат, за да зарадвате всички ваши сетива.

Новооткрито съединение THCP се получава лабораторно, а по структура и ефект наподобява канабиноида THC. Разликата е, че действието на новото съединение е с около 33 пъти по-силно. С него можете да се насладите на дълги, мощни и приятни ефекти, всеки път, когато използвате продуктите, които го съдържат.

Ефектът на THCP е меко казано главозамайващ, защото от използването му ще получите както психическа наслада и облекчение, така и физическо. Действието на този мощен канабиноид е психоактивно и дълготрайно. Чрез свързването си с ендоканабиноидната система в организма, THCP освобождава ефектите си, балансирайки множество процеси  в тялото.

От употребата му ще усетите силна еуфория, приятно мозъчно опиянение, релаксиращи усещания и отпускане по цялото тяло и спокойствието, за което мечтаете. С него ще си помогнете на съня и ще разпуснете по приятен и ефективен начин.

Fruity Pebbles – вкус и ефекти на сорта

В предварително свитите цигари, които ви представихме, освен новият, мощен канабиноид THCP се съдържат и терпентини от сорта канабис Fruity Pebbles, допринасящи за цялостно изживяване. Сортът Fruity Pebbles е хибриден, а употребата му носи чувство на еуфория, помага при депресия и успокоява, освобождавайки натрупаното напрежение.

Този сорт също е известен със своите тропически вкус и аромат. Ще усетите вкус на свежи тропични плодове, които дават усещане за вечно лято.

Опитайте тази невероятна комбинация от неустоим вкус и силно действие още сега, като поръчате Prerolls Fruity Pebbles, 5 % THCP, 1,5Г от нашия сайт и се уверите в ефектите му сами!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот