Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Grape Ape, 5 % THCP, Prerolls, 1,5Г
Grape Ape, 5 % THCP, Prerolls, 1,5Г

Grape Ape, 5 % THCP, Prerolls, 1,5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:18.40 лв.

Ако сте феновете на цигарите с канабиноиди, но не можете да си ги свивате сами, то попаднахте на точното място! Ние от сайта Napaffkan.com представяме за вас предварително свитите цигари Grape Ape, 5 % THCP, Prerolls, 1,5Г. Със страхотен вкус и ефекти, те ще завъртят главата ви от наслада, благодарение на съдържанието си на канабиноида THCP и ефектите на сортът канабис Grape Ape.

Подходящ за всички, които харесват пушенето на този по-особен вид цигари, действащи благоприятно на начина, по който се чувстват. Пушенето на предварително свитите цигари, които предлагаме е и най-ефективния начин, по който канабиноидите да достигнат до ендоканабиноидната система и да започват да действат.

Следователно ефектът от употребата им по този начин е изключително бърз и ще може дам е се насладите още след първите дръпки. Съдържанието на THCP прави цигарите още по-ефективни. THCP е ново съединение, което по структура и ефекти наподобява THC. Разликата е, че ефектите на THCP са много по-силни.

Този канабиноид действа след като достигне рецепторите на ендоканабиноидната система в организма. С него ще усетите приятно релаксиращо физическо усещане по цялото тяло и чувство на мозъчно опиянение. Със сигурност настроението ви ще се подобри, защото ще се откъснете от проблемите и стреса, изпъващи ежедневието ви.

Погледнете живота от друга страна и се отдайте на спокойствие, липса на стрес и чилвайте, наслаждавайки се на ефектите.  

Grape Ape – какво представлява сортът

Grape Ape е сорт канабис с доминираща индика. Сортът е създаден чрез кръстоската на Apothecary Mendocino Purps , Skunk и Afghani. Отличава се със свежия си вкус и аромат на зряло грозде.

Употребата му осигурява интензивно усещане за релаксация, успокоява болката и  влияе положително на стреса и безпокойството. Всичко това го прави предпочитан и подходящ от всеки, който търпи различен стрес в живота си и се тревожи за множество неща.

А плодовият, свеж вкус и наситен аромат също не са за подценяване. С комбинация с мощния канабиноид THCP, цигарите Grape Ape, 5 % THCP, Prerolls, 1,5Г ще ви дадат моменти на физическа и психическа наслада, които си заслужава да изживеете! Затова не се чудете, а ги поръчайте от нашия сайт още сега.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот