Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г
THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

  • 18.40 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:18.40 лв.

THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г е продукт, който представлява предварително свити цигари. Те са с подчертано сладък добавен вкус и аромат, който носи наименованието Ice Cream Cake.

 THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г има съдържание на THCP от 5 %. Както е изискването по закон, съдържанието на THC в продукта е по-малко от 0,2 %.

Какво е THCP - основната съставка на THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

Основната съставка на THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г е съединението THCP. То е открито сравнително наскоро - едва през 2019 година. Поради това, че се знае отскоро, все още не са известни всички негови потенциални въздействия.

 Продуктът привлича вниманието на хората, които по принцип са любители на канабиса. Характерно за този продукт е, че може да предизвика силен ефект дори и в малки количества.

 Възможно е THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г да проявява характеристики, които да имат ползи за здравето, но поради неговото скорошно появяване на пазара, такива все още не са известни и продуктът се наблюдава особено активно.

Какъв е ефектът на THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

Основният ефект от THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г е, че предизвиква силно отпускане на нервната система, което може да доведе и до замайване. Продуктът отпуска мускулите и понижава усещането за напрежение.

Как да поръчаме и платим THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г

THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г може да се поръча със заявка на Napaffkan.com, като продуктът се доставя с куриер до адрес, като може да се поръча до дома или до офиса.

 Начините за плащане на THCP Prerolls Ice Cream Cake 5 % THCP, 1,5Г са два. Единият е чрез наложен платеж. Така плащате при получаването на поръчката. Този вариант е предпочитан от хората, които все още не се предоверяват на онлайн пазаруването.

 Вторият начин, по който може да се плати заявката, това е с карта. Към момента се приемат карти на Револют, като се работи и по включването на банкови разплащания.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha