Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

THCP Течност за Ектронна Цигара, Dragon's Breath, 1500МГ, 10 МЛ
THCP Течност за Ектронна Цигара, Dragon's Breath, 1500МГ, 10 МЛ

THCP Течност за Ектронна Цигара, Dragon's Breath, 1500МГ, 10 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Ако си мечтател и обичаш да се отнасяш в мисли за един по-забавен и розов свят ела с нас на канабиноидно пътешествие. Каним те на приключени, с което ще потънеш в дълбините на силната еуфория, приятното мозъчно опиянение и физическата релаксация.

Dragon’s Breath, THCP течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ е продукт, с който да задоволиш желанието си за интензивни психоактивни усещания и да се потопиш още по-дълбоко в мечтите си.

Течсността за вейп представлява вълшебен коктейл между сорта канабис Dragon’s Breath и канабиноид от ново поколение. Само няколко дръпки от електронна цигара, която съдържа тази течност ще ти донеса блажено усещане за спокойствие и добро настроение.

Гаранция за добър вайб с THCP

Всеки има кофти дни, в които не му се прави нищо и се чувства като буреносен облак. Именно в тези мигове Dragon’s Breath, THCP течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ идва, за да разсее бурята и да върне доброто настроение в деня.

Тайната съставка на течността, която ви предлагаме е THCP. Това е канабиноид от ново поколение, който наподобява много по ефект и структура THC, но предоставя до 30 пъти по-силно действие.

Възможно е все още да не си се докосвал до ефекта на THCP, защото канабиноида е открит сравнително наскоро и те първа започва да се разпространява.

Ако си от най-любопитните ентусиасти може да си едни от първите докоснали се до ефекта на THCP. Както ти разказахме вече този канабиноид обещава постигане на приповдигнато настроение и физическа релаксация. Силното еуфорично действие също е гарантирано.

Само с няколко дръпки от Dragon’s Breath, THCP течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ ще започнете да виждате света в розово. Употребата на канабиноиди и терпени извлечени от различни сортове канабис чрез вейп устройства е уникален начин да се докоснете до действието на тези съединения.

Мечтаеш за нови интензивни усещания? А какво чакаш още? Зареди своя вейп с магически еликсир и се приготви да се отправиш на вълнуващо приключение.

Разгледай портфолиото от различни течности за вейп на Napaffkan.com и се докосни до нови изживявания с консумацията на интересни канабиноиди и сортове канабис.

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот