Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Tiger’s Blood, THCP Течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ
Tiger’s Blood, THCP Течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ

Tiger’s Blood, THCP Течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Търсите ли нови начини, по които да отключите своята креативност? Представяме ви Tiger’s Blood, THCP Течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ – една вълшебна отвара, която ще възбуди сетивата ви и ще ви достави силно еуфорично усещане.

Ефектът на продукта се дължи на комбинацията между THCP и сорта канабис Tiger’s Blood. Звучи ли ви интересно? Истината е, че това е един уникален начин, по който да възбудите въображението си и да се докоснете до силни психоактивни изживявания.

Само няколко дръпки ви делят от описаните усещания. Вейп устройствата са лесен начин за консумация на канабиноиди. Приключенията в света на канабиса са по-достъпни от всякога. Продуктът, който ви предлагаме изненадва дори и най-големите любители на канабиноидите приключения поради съдържанието на ново съединение.

Магическата съставка THCP

Всяка вълшебна отвара съдържа специална съставка, която товаря за ефекта ѝ. В Tiger’s Blood, THCP Течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ специалната съставка е един наскоро открит канабиноид, който обещава до 30 пъти по-мощен ефект от този на THC.

И точно по този начин вълшебната отвара ще ви достави интересни телесни и психически изживявания. Може да очаквате приятна физическа релаксация и да почувствате как напрежението изчезва от тялото ви.

Психоактивното действие пък ще ви подари приятно еуфорично усещане, което ще пдобри настроението ви. Смехът и забавлението със сигурност са гарантирани само след няколко дръпки от вейп съдържащ комбинацията между THC и Tiger’s Blood.

Tiger’s Blood – уникален букет от аромати

Сортът, който се съдържа в течността е на по-малко важен за ефекта и от THCP. Вкусът и ароматът на Tiger’s Blood ще се услади на всички, които обичат земните нотки и свежия аромат на познати билки.

Този буен букет от аромати ще ви подари изключителни креативни преживявания, които ще възбудят вашето въображение и ще успокоят вашето тяло. Докоснете се до интересния опит, който ви предлага Tiger’s Blood, THCP Течност за електронна цигара, 1500МГ, 10 МЛ.

Как да го направите? Много лесно – само с няколко дръпки. Заявете вашата поръчка от онлайн магазина на Napaffka.com и се отдайте на силни канабиноидни преживявания. Отключете своята креативност с вълнуващи продукти от нашето портфолио.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот