Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя
Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя

Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя

  • 45.60 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:45.60 лв.

Храните с канабиноиди стават все по-популярни за консумиране от феновете на канабиноидите и са идеалните продукти, с които да започнете, ако не сте се докосвали до този нов свят на интензивни усещания. Желираните бонбони с канабиноиди са сладък и вкусен начин да се насладите на вкус и ефекти. Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме за всеки, който иска да опита, продукта Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя.

Тези желирани червеи с невероятния си ягодов вкус и съдържанието си на D9 THCP ще ви предоставят мощни и дълготрайни усещания, с които да се впуснете в света на канабиноидите. Този продукт съдържа 80-90% дестилат D9 THCP, който е много по-добър и качествен от D8 THCP.

Ефектите, до които води употребата на този канабиноид са силни, психоактивни и главозамайващи. Те са подобни на тези на THC, но са в пъти по-силни. Канабиноидът се свързва с ендоканабиноидната система и носи уникално действие.

Ефектите от него се изразява в релаксиращото усещане за тялото и ума, което дава, еуфорично чувство и повишаване на настроението. Той е идеалния съюзник за борба с натрупания стрес и напрежение и депресивните състояния. Мощното му действие ще ви помогне да се справите с всяка напрегната ситуация и да се отпуснете в края на деня.

Освен тези приятни ефекти, желираните червеи са вкусни и с хубав аромат. Вкусът им на ягоди е наситен и автентичен и определено ще ви допадне.

Защо да ни се доверите и да полазарувате от нас

В нашия онлайн магазин предлагаме изключително качествени продукти с канабиноиди и разчитаме на богато разнообразие. Може да опитате различни видове продукти с различни канабиноиди в състава си и разнообразни вкусове.

Предлагаме по нещо за всеки, който иска да усети невероятните им ефекти. Доставката ни в бърза и можете да поръчате продукт, независимо в коя част на страната живеете.

Доверете се на качеството и поръчайте Желирани Червеи - Ягода, THCP, 50 МГ, 10 броя още сега от нас, за да доставите наслада на всичките си сетива! Разгледайте и другите ни подобни продукти, за да изпробвате всички уникални вкусове, които предлагаме за вас.

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот
captcha