Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Желирани Червеи - Портокал, THCP, 50 МГ, 10 броя
Желирани Червеи - Портокал, THCP, 50 МГ, 10 броя

Желирани Червеи - Портокал, THCP, 50 МГ, 10 броя

  • 45.60 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:45.60 лв.

Представяме ви уникалните Желирани Червеи - Портокал, THCP, 50 МГ, 10 броя, част от богата ни гама от продукти с канабиноиди, които ние от Napaffkan.com предлагаме за вас. Тези вкусни желирани червеи ви дават възможност по лесен и сладък начин да изпитате невероятните ефекти на канабиноида THCP.

Освен съдържанието на мощният канабиноид, вкуса на желираните червеи е неповторим. Сладък, свеж портокал, който да ви даде усещане за лято и хубави емоции. Цветът им е наситено оранжев, а формата на червеи ги прави забавни и напомня на детството.

Кой не си е купувал като дете желирани червеи? Едва ли са много хората, които не са. Ако искате да си припомните тези сладки моменти от детството с вкусните червеи и същевременно с това да се насладите на мощни ефекти, тези бонбони са за вас.

Какви са ефектите на канабиноида THCP

Ефектите на тези вкусни и уникални желирани червеи се дължат на съдържанието им на канабиноида от ново поколение THCP. Неговото действие е психоактивно, а употребата му ще доведе до изключително приятни усещания.

Ефектите на този канабиноид, както и структурата му, наподобяват тези на THC, само че са по-силни. С него настроението ви винаги ще е на ниво и ще си помогнете при много ситуации.

Той ще ви осигури баланс между ума и тялото ви ще ви накара да се чувствате отпуснати и релаксирани. Психоактивното му действие ще ви даде приятно еуфорично чувство, ще редуцира натрупаните стрес и напрежение и ще ви помогне ефективно и бързо да се почувствате отлично. THCP действа благоприятно и на хора с проблеми със съня. Той помага за по-бързото заспиване, намалява нощните събуждания и ви помага да се събуждате свежи и наспани, вместо уморени.

Ако искате да се докоснете до приятното действие на канабиноидът THCP в комбинация с неустоимия цитрусов вкус на Желирани Червеи - Портокал, THCP, 50 МГ, 10 броя, можете да поръчате от нас това вкусно изкушение и да му се насладите. Разгледайте и другите ни подобни желирани червеи и бонбони, за да сте сигурни, че не пропускате нищо и да помогнете на настроението си по забавен и вкусен начин!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот