Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Желирани Червеи - Синьо Манго, THCP, 50 МГ, 10 броя
Желирани Червеи - Синьо Манго, THCP, 50 МГ, 10 броя

Желирани Червеи - Синьо Манго, THCP, 50 МГ, 10 броя

  • 45.60 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:45.60 лв.

Представяме ви нещо ново, сладко, уникално и забавно. Продуктът Желирани Червеи - Синьо Манго, THCP, 50 МГ, 10 броя, който ние от сайта Napaffkan.com предлагаме за вас ще ви изуми със сладкия си приятен вкус и силните ефекти. Желираните червеи могат да бъдат наистина забавни, а тези малко по-различни желирани червеи освен сладък вкус ще ви донесат и главозамайващо действие.

Те действат толкова мощно и ефективно, благодарение на съдържането си на канабиноида THCP. THCP е новооткрито съединение, което по структура и ефекти наподобява THC. Разликата е, че ефектите на THCP са около 30 пъти по-силни.

Този революционен канабиноид действа след като достигне рецепторите на ендоканабиноидната система в организма, а действието му е психоактивно и дълготрайно. С него ще усетите приятно релаксиращо физическо усещане по цялото тяло и чувство на мозъчно опиянение. Той ефективно подобряван настроението и качеството на съня. Особено подходящ за редуцирана на среса и  напрежението, с които повечето хора се сблъскват ежедневно.

Този уникален канабиноид действа благоприятно освен при стресови ситуации и при тревожност и депресивни състояния. Най-лесният, достъпен и ефективен начин да се отпуснете и успокоите след тежък ден са именно канабиноидите. С мощното си и бързо действие, те позволяват на всеки да се почувства отново добре и да забрави за стреса.

А използването им под формата на сладки желирани червеи е подходящо за хора, които не са пушачи, но искат да се докоснат до действието им. Както и за всеки, който иска да опита нещо ново, различно от цигари и вейп устройства.

Насладете се на невероятен екзотичен вкус

Сладките желирани червеи с вкус на синьо манго, които ви предлагаме освен, че ще ви донесат главозамайващи ефекти приятно чувство на спокойствие и релаксация, ще ви впечатлят и с вкуса си. Синьото манго със своя екзотичен и сладък вкус се харесва на всеки и  ако не сте го опитвали, определено си заслужва!  

Ако искате да изпробвате нещо ново, уникално и вкусно, Желирани Червеи - Синьо Манго, THCP, 50 МГ, 10 броя са перфектни за вас. Лесни за консумация, вкусни и ефективни и могат да се носят навсякъде с вас. Поръчайте ги и се убедете сами!

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот