Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ
Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ

Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ

  • 45.60 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:45.60 лв.

Кой не обича желирани бонбони? А какво ще кажете за желирани бонбони с канабиноиди. Ние от сайта Napaffkan.com предлагаме точно такива бонбони за вас с продукта Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ. Съчетават неустоимия плодов и свеж вкус на зелена ябълка и  действието на абсолютния хит сред канабиноидите – новооткритото съединение THCP.

Даваме ви лесен, достъпен и най-вече вкусен начин, с който да се отпуснете и да  релаксирате по всяко врем на деня. Похапването на сладки бонбони, можете да го правите навсякъде и да се възползвате постоянно и от вкуса и ефектите на тези по-различни бонбони.

С вкуса на стандартните желирани бонбони от детството и ефектите за тялото и ума, тези бонбони със сигурност ще се превърнат в любимия ви начин да се отпуснете и да се почувствате добре!

Какви представлява канабиноидът THCP и какво в действието му

Желираните бонбони, които ви представя дължат приятното си действие, благодарение на съдържанието си на THCP. THCP е новооткрит канабиноид, чиито ефекти все още се изследват. Но все пак имате достатъчно информация, за да ви уверим, че той е всичко, от което имате нужда. Това ново съединение по структура и ефекти наподобява THC. Разликата е, че ефектите на THCP са около 30 пъти пои-мощни и дълготрайни.

Този канабиноид действа, въздействайки на ендоканабиноидната система в организма. Употребата му носи силно чувство на еуфория, физическа релаксация, която ще усетите по цялото си тяло и приповдига настроението. Този канабиноид действа и благоприятно на тези, които имат проблеми със съня, заради приятното чувство на спокойствие, което носи на организма, тялото и съзнанието.  

С него ще се освободите от стреса и напрежението, които вероятно изпитвате всеки ден. Ефектите му се усещат малко по-бавно и ще трябва да изчакате около 1-2 часа, след като консумирате бонбоните. Но чакането със сигурност си заслужава, защото ще се почувствате в пъти по-добре.

Забравете за депресията, стреса, напрежението, породени от различни фактори, от всички проблеми, срокове, работа и ангажименти, с които се сблъсквате ежедневно. Позволете си да се чувствате спокойни, релаксирани и в хармония със себе си и опитайте Желирани Бонбони Зелена Ябълка, THCP, 5 x 5МГ, 25 МГ, които можете да поръчате от нас още сега!

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот