Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
Prerolls Lemon Diesel Lift 50% THCPO, 2Г
Prerolls Lemon Diesel Lift 50% THCPO, 2Г

Prerolls Lemon Diesel Lift 50% THCPO, 2Г

  • 24.00 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:24.00 лв.

Предварително свитите цигари с канабиноиди ви дават удобство и бързи и уникални ефекти. С тях няма нужда да се мъчите да свиете цигарата си, а просто трябва да се възползвате от действието им наготово. Ние от сайта Napaffkan.com ви предлагаме да опитате предварително свитите цигари Prerolls Lemon Diesel Lift 50% THCPO, 2Г и по достъпен начин да се насладите на мощния им ефект. 

Действието на тези предварително свити цигари се дължи на канабиноидът ТHCPO в състава им. THCPO е модифицирана форма на канабиноида THCP, получена лабораторно. Този канабиноид е синтезиран за пръв път през 2021 г. Отличителното за него е, че има много по-дълъг живот THCP.

Ефектът на THCPO е силен и психоактивен. Този канабиноид не е много подходя за начинаещи, тъй като е по-силен, но мощното му, дълготрайно действие и ефектите му са подходящи за всеки, който  отдавна е фен на канабиноидите. Всеки, който търси нещо по-силно от познатите канабиноиди. Употребата му води до уникално чувство за блаженство, щастие и еуфория. Той подобрява настроението и се бори със стреса и симптомите на депресия.

Подходящ е за всеки, който има нужда да се отпусне и отново да се почувства добре, след тежък ден. Тези приятни ефекти от пушенето на предварително свитите цигари, се допълват от терпентините на сорта канабис Lemon Diesel, даващи им уникален вкус и аромат.

Насладете се на неповторимите вкус и аромат

Предварително свитите цигари, които ви представихме освен с мощните си приятни ефекти, ще ви впечатлят и с вкуса и аромата си. Те се дължат на терпентините от сорта канабис Lemon Diesel, присъстващи в състава им.

Lemon Diesel е хибриден сорт марихуана, той се получава при кръстоската на сортовете California Sour с Lost Coast OG. Щамът е известен със своите силни релаксиращи ефекти за ума и тялото. Вкусът му е плодов и сладък с леки цитрусови нотки и пипер, което го прави харесван от всички.

Ако и вие харесвате плодовите вкусове, комбинирани с лека пикантност и търсите силни усещания, предварително свитите цигари Prerolls Lemon Diesel Lift 50% THCPO, 2Г са идеални за вас. Можете да ги поръчате от нашия онлайн магазин и сами да се убедите в уникалното им действие и отличимите вкус и аромат!

 

 

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот