Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Течност за Електронна Цигара, THCPO, NYC Diesel, 1500МГ, 10 МЛ
Течност за Електронна Цигара, THCPO, NYC Diesel, 1500МГ, 10 МЛ

Течност за Електронна Цигара, THCPO, NYC Diesel, 1500МГ, 10 МЛ

  • 59.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:59.99 лв.

Ако сте почитатели на електронните цигари и искате да изпробвате нова, мощна течност за тях с канабиноиди, ние от сайта Napaffkan.com имаме уникално предложение за вас. Представяме ви продуктът Течност за Електронна Цигара, THCPO, NYC Diesel, 1500МГ, 10 МЛ, с който да се насладите на неустоим вкус и да усетите мощни ефекти.

Ефектите на тази уникална течност за електронна цигара се дължат на съдържанието ѝ на канабиноида THCPO. THCPO е модифицирана, по-мощна форма на познатия THCP. THCPO се произвежда лабораторно, а за пръв път е синтезиран през 2021 г.

Този мощен канабиноид се отлича със стабилността си и по-дългия живот, който има. Ефектите от употребата му са мощни и продължителни психоактивни ефекти. При употребата на THCPO ще усетите приятно чувство на мозъчно опиянение, релаксация по цялото тяло, еуфория и подобрено настроение.

Използването му е идеално за хората, които ежедневно са подложени на силен стрес, негативни емоции и тревожност. С тази течност за електронна цигара още след първите няколко дръпки ще усетите облекчение. А невероятният вкус на течността, идващ от терпентините на сорта канабис NYC Diesel правят преживяването още по-хубаво.

Какъв вкус да очаквате от продукта

Продуктът, който ви представихме освен с невероятните си психоактивни ефекти се отличава и с неустоимите си вкус и аромат. Те се дължат на терпентините в състава му, извлечени от сорта канабис NYC Diesel. Този сорт е хибриден и е получен от кръстоската на мексикански и афганистански местни сортове.

В неговия състав преобладава съдържанието на сатива, а ефектите от използването му са космически. Употребата му води до силно чувство за релаксация за цялото тяло, която трае дълго време, а това го прави идеален за тревожните хора, които трудно се отпускат.

Ароматът и вкуса му са свежи и любими на всеки, който го опитва. Сортът се отличава със своя аромат на лайм и грейпфрут, даващи усещане за лято, топлина и хубави емоции.

Ако искате и вие да се докоснете до неустоими и свежи вкус и аромат и главозамайващи ефекти, Течност за Електронна Цигара, THCPO, NYC Diesel, 1500МГ, 10 МЛ е идеалният продукт за вас. Поръчайте го още сега и се уверете сами в действието му!

 

 

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот