Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни
Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г
Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г

Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г

  • 26.70 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    В наличност
  • Без данък:26.70 лв.

Възможни варианти


Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г е още един от уникалните продукти с канабиноиди, които предлагаме за вас на нашия онлайн магазин Napaffkan.com. Продуктът под формата на цвете от технически коноп ви дава възможност да изпитате всички приятни ефекти на мощния канабиноида THCPO.

Канабиноидът THCPO е подобрена форма на познатия канабиноид THCP. THCPO е лабораторно създаден канабиноид със силен и дълготраен ефект върху ума и тялото. Ефектите, които можете да очаквате от употребата на THCPO са психоактивни и се изразяват в подобряване на настроението и повишаване на чувството за еуфория, приятно мозъчно опиянение и умствена релаксация.

Този силен канабиноид е подходящ за всеки, който се бори със стрес, напрежение, депресивни състояния и тревожност. Затова, ако не можете да се справите с целия стрес от ежедневието, постоянно сте тревожни, умислени и това пречи на целия ви живот, на съня, общуването с хората и настроението ви, канабиноидите могат да решат всички тези проблеми.

Продуктът, който ви представихме е подходящ за всяка напрегната ситуация и всеки тежък ден, в който сте на предела на силите си. Комбинацията от тези мощни ефекти и вкуса и аромата от терпентините на сорта канабис Vanilla Sky Euphoria, правят цялата наслада от консумация на тези цветя от коноп още по-голяма.

Vanilla Sky Euphoria – какъв вкус и аромат да очаквате

Ефектите на продукта, който ви представихме се допълват отлично от неустоимите му аромат и вкус. Вкусът и ароматът идват от терпентините от сорта канабис Vanilla Sky Euphoria, присъстващи в състава на продукта.

За този сорт канабис е характерен наситен дървесен вкус и аромат, съчетани със сладостта на ванилия. Към тази приятна комбинация са добавени дизелови нотки, които балансират вкуса.

Ако искате да усетите невероятни вкус и аромат и уникални ефекти от употребата на Vanilla Sky Euphoria 50% THCPO, Canapuff, 1Г-10Г, можете да поръчате продукта от нашия сайт. Убедете се в качествата му сами и си позволете да се отпуснете и да с почувствате върховно, всеки път, когато имате нужда!

При нас може да намерите богато разнообразие от продукти с канабиноиди под различни форми, с всички тях ще релаксирате ефективно и ще се чувствате добре. Доверете ни се и изберете най-подходящите за вас!

 

Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот