Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж

Изчерпан

Вейп комплект-Bubble Gum, 94% HHC, 1мл
Вейп комплект-Bubble Gum, 94% HHC, 1мл

Вейп комплект-Bubble Gum, 94% HHC, 1мл

  • 84.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:84.99 лв.
HHC вейп пен с вкус на Bubble Gum, който съдържа 94% HHC. Той има много популярен вкус и аромат, пълен с сочни плодови нюанси. Подходящ е за стимулиране на апетита, релаксация и добра социална активност.

Не съдържа THC!
Вапорайзерът на HHC: Вейп пен Bubble Gum със 94% HHC - подходящ за подобряване на настроението и намаляване на стреса. Висококачествен вейп пен, създаден за ежедневна релаксация и почивка. Вкусът и ароматът са плодови и сочни, напомнящи на популярната сладка дъвка. Той стимулира апетита, подтиква към релаксация и отлична социална активност. Хексахидроканабинол също е перфектен помощник при стомашни неразположения.

Течността съдържа канабиноид HHC, който от същите потребители се сравнява с THC. HHC е 100% легален, за разлика от THC, и можете да се наслаждавате свободно навсякъде. Това е поради неговите здравословни и еуфорични качества.

Екстрактът, който се използва по време на производството, се получава по естествен начин. Никога няма да Ви предложим синтетични и химически продукти, които могат да повлияят върху здравето Ви. Благодарение на професионалния подход на нашите експерти, можем да Ви предложим брилянтен екстракт HHC.

Вкус и араомт: изключително силен аромат на цитрусови плодове

Течност: 94% HHC. Добавят се терпени в концентрация от 6%, които са регистрирани в FDA и са 100% органични.

Опаковката съдържа: течност HHC в пълнител: 1 мл, батерия: 230mAH - 2,6/3,3/4,0, атомайзер пълнител: стъкло, керамика, неръждаема стомана, PTFE уплътнение (без лепила) максимален обем на касетката 1 мл, USB зарядно устройство.

Предупреиежден: Всички тютюнови продукти, аксесоари и електронни цигари, които се предлагат, са само за лица на възраст над 18 години, съгласно закон номер 379/2005. Моля, дръжте далеч от деца. Продуктът не е предназначен за бременни или кърмачки, активни или професионални шофьори или работници в тежката промишленост. Съхранявайте на тъмно и сухо място при температури до 25 °C. Защитавайте от пряка слънчева светлина и замръзване.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот