Работно време : 09:00 - 17:00 ч.
Меню
  • Доставка в цялата страна
  • 100% Оригинален
  • Най-добра цена
  • Наложен платеж
  • Само за пълнолетни

Изчерпан

Вейп комплект-Super Lemon Haze, 94% HHC, 1мл
Вейп комплект-Super Lemon Haze, 94% HHC, 1мл
Вейп комплект-Super Lemon Haze, 94% HHC, 1мл

Вейп комплект-Super Lemon Haze, 94% HHC, 1мл

  • 84.99 лв.

0 отзива

  • Наличност:
    Изчерпан
  • Без данък:84.99 лв.
HHC вейп пен с вкус на Super Lemon Haze, съдържащ 94% HHC. Ако харесвате вкуса на цитруси, този вкус ще го увеличи 100 пъти. Незабравимо силен аромат на цитрусиви плодове и лимоновo коra. Интензивно плодово изживяване. Добавя усещане за щастие и спокойствие.

Не съдържа THC!
HHC Вейп Пен: Вейп пен Super Lemon Haze с 94% HHC - подходящ за подобряване на настроението и намаляване на стреса. Висококачествен вейп пен, предназначен за ежедневно релаксиране и почивка. Изключително силен аромат на цитруси, който ще остане във вашата памет. Хексахидроканабинолът е също перфектен помощник при стомашни неразположения.Течността съдържа канабиноид HHC, който от потребителите е сравняван с THC. HHC е 100% законен, в сравнение с THC, и можете да се наслаждавате на него свободно навсякъде. Така е поради неговите благоприятни и еуфорични качества.

Екстрактът, който се използва по време на производството, се получава по естествен начин. Никога няма да Ви предложим синтетични и химически продукти, които могат да повлияят върху здравето Ви. Благодарение на професионалния подход на нашите експерти, можем да Ви предложим брилянтен екстракт HHC.

Вкус и аромат: изключително силен аромат на цитрусови плодове

Течност: 94% HHC. Добавят се терпени в концентрация от 6%, които са регистрирани в FDA и са 100% органични.

Опаковката съдържа: течност HHC в пълнител: 1 мл, батерия: 230mAH - 2,6/3,3/4,0, атомайзер пълнител: стъкло, керамика, неръждаема стомана, PTFE уплътнение (без лепила) максимален обем на касетката 1 мл, USB зарядно устройство.
Предупреждение: Всички тютюнови продукти, аксесоари и електронни цигари, които се предлагат, са само за лица на възраст над 18 години, съгласно закон номер 379/2005. Моля, дръжте далеч от деца. Продуктът не е предназначен за бременни или кърмачки, активни или професионални шофьори или работници в тежката промишленост. Съхранявайте на тъмно и сухо място при температури до 25 °C. Защитавайте от пряка слънчева светлина и замръзване.


Продуктът се продава единствено и само като рекламен, туристически или колекционерски сувенир!

С покупката на продукта клиентът потвърждава това.

Продажбата е забранена на лица под 18-годишна възраст!

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Антибот